Want to grow your label, but can’t find the right agents ?

Pasfoto 2 zw-wit bijgesneden

A completely new way of looking at distibution. 

Entering a new market is never easy. Most labels contract their agents by trial and error. Knackebrod works differently. Our company  forms a professional layer between your brand and multiple (sub)agents.

Not only will we find the best agents to fit you label, we will also keep guiding, monitoring and motivating them. That’s why Knackebrod BV guarantees the best representation for your brand.

 

Esther Verweij

One Comment

  1. Hoi Esther,

    Sorry dat we niet even dag gezegd hebben maandag na afloop vd beurs. In eens stond de chauffeur van onze agent er om de spullen op te halen en waren we weg. Super veel succes met Trousers en succes op de modefabriek met al je merken. Enneh…. Nog bedankt voor t maken van de foto! De schuine foto hebben we op onze site gezet?. Grtjes Helga en Marlou ( SKURK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *